035 691 67 88 | info@vernissage.nl

Trouwen op een uniek Fort

Wilt u trouwen op de meest unieke locatie van Het Gooi?
Ook dat kan bij ons! Fort Werk IV is een officiele trouwlocatie. Menig bruidspaar is u al voorgegaan en kijkt terug op de prachtigste dag van hun leven.

Exclusief

Het fort is er tijdens uw trouwdag helemaal alleen voor u en uw gezelschap. Op diverse plaatsen in het fort is het trouwfeest in te vullen. We maken natuurlijk het liefst dankbaar gebruik van het unieke buitengebied. Mocht het weer een beetje tegenvallen : Geen nood! We hebben dan ook binnen sfeervolle mogelijkheden om de dag fantastisch te laten verlopen.

Kinderen

Er wordt ook aan de kinderen gedacht. Zij zijn natuurlijk van harte welkom en worden vermaakt, zodat de volwasenen ontspannen de huwelijksdag kunnen beleven.
Het fort is makkelijk te bereiken door zijn centrale ligging en er zijn méér dan voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Informeel, ongedwongen en stijlvol! Dit is ons motto om uw huwelijksdag onvergetelijk te maken.

 

Varsha Raghoebarsingh Huwelijk Angela en Willem Ceremonie 400x250   rozenboog 400x250

Foto 1: http://www.raghoebarsingh.nl/                                                Foto 2:  http://www.vanderleefotografie.nl/

Binnen of buiten

Op onze historische plek kunt u de gehele trouwdag bij Vernissage organiseren, van huwelijksplechtigheid en receptie tot en met sfeervol diner en feest. U kunt natuurlijk ook voor één onderdeel kiezen. Je waant je bijna in Frankrijk of Italië!

 Zomer of winter

Patricia 400x250   dolf van stijgeren 157 luch mich kanon 400x250

Fotos:  https://vanstijgeren.nl/

Zowel in de zomer alsook in de winter is het fort een prachtige locatie als achtergrond voor uw huwelijksdag. In de diverse ruimtes en natuurlijk ook buiten kunt u uw eigen sfeer geven aan uw bruiloft.

 

 

Vernissage denkt graag met u mee en helpt u bij het op maat maken van het programma dat bij u en uw gasten past. Wij helpen u met de invulling van de dag en zorgen ervoor dat de locatie sfeervol en in overleg met u is aangekleed.

 

Aangekleed in uw eigen stijl

Voor zowel kleine als grote gezelschappen is Fort Werk IV - Vernissage een prima locatie. Wij beschikken over meerdere ruimtes binnen en buiten, waar het nooit te klein of te groot zal aanvoelen.

 

MooiBelicht Trouwfotografie 2017 Vernissage 113 400x 250   MooiBelicht Trouwfotografie 2017 Vernissage feest 400x250

 

Foto's: http://www.mooibelichttrouwreportages.nl/trouwen-vernissage-bussum-job-willemijn/

 Voor specifieke informatie over trouwen, verwijzen wij u naar onze website www.fortvivant.nl

Nieuwsbrief aanmelden               

Vernissage

Vernissage is gevestigd in een uniek Fort. Fort Werk IV, uit 1868, is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. In deze prachtige omgeving geeft Vernissage creatieve- en culinaire arrangementen en feesten op maat voor particulieren en bedrijven. Vernissage is tevens trouwlocatie en bent u welkom voor diverse workshops en atelierlessen.

Contactgegevens

 info@vernissage.nl
 035-6916788
  Dr. A. Kuijperlaan 1A 1402 SB  BUSSUM 

Recencies

 • Edith en Bob

  Toplocatie met topbediening, heerlijk eten. Onze bruiloft is een onvergetelijke dag geworden, mede door deze elementen.
 • Sharon Boeijen

  Een unieke locatie met geweldige mensen. Top avond gehad met heerlijk eten. Geweldig!!! Een dikke kus van Kai.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Waarom Vernissage?

 • Stijlvol en ongedwongen

  Wij creëren een sfeer voor elk evenement, onder het motto informeel, ongedwongen en stijlvol!
 • Op maat

  Al onze evenementen worden op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat wij de prijs per evenement berekenen, maar ook onze decoratie en ambiance aanpassen aan uw arrangement.
 • Unieke plek

  Het best bewaarde geheim van Bussum! Verborgen achter theater Spant, vindt u deze unieke locatie die zowel geschikt is voor binnen- en buitenevenementen.
 • Creatief en culinair

  U wordt geïnspireerd door de prachtige (rustige) omgeving. Uw culinaire hart en creatieve geest kunt u hier laten gaan in tal van workshops.
 • Persoonlijke benadering

  Vanaf het eerste contact alsook de uitvoering van het arrangement heeft steeds onze persoonlijke aandacht, zodat wij alles naar wens en op maat voor u kunnen organiseren.
 • 1