zaterdag, oktober 1, 2022

5 tips om je relatie uit de sleur te trekken

-

Je bent al een tijdje samen. Je merkt dat alles volgens een vast stramien verloopt en je eigenlijk moet constateren dat er een beetje de sleur in jullie relatie komt. Gelukkig kan je er iets aan doen. Laat jullie relatie weer bloeien en sprankelen. Met de volgende 5 tips gaat dat vast het vast en zeker lukken.

Tip 1 Ga terug naar de plek van jullie eerste ontmoeting om je relatie uit de sleur te trekken

Weet je het nog de plek of locatie waar je elkaar voor het eerst hebt gezien of gezoend? Het is wellicht al een tijdje geleden. Maar om je relatie een beetje uit de sleur te trekken is het een goed idee om weer eens naar de plek van jullie eerste ontmoeting terug te keren. Er komen dan vast ook weer de gevoelens die je toen had naar boven. Het is leuk om herinneringen daaraan op te halen en de liefde weer op te bloeien.

Tip 2 Relatie uit de sleur trekken zoek samen een nieuw hobby of bezigheid

Nieuwe ervaringen of iets nieuws leren geeft weer energie en doorbreekt de sleur. Een goede reden om samen met je partner aan een nieuwe hobby , sport of andere vrijetijdsbesteding te beginnen. Wil je eigenlijk al heel lang samen met je partner gaan Salsa dansen. Ga het gewoon doen. Het geeft energie en je deelt ook echt iets samen. Bovendien heb je dan ook gelijk weer een ander onderwerp waar je samen over kan praten. Het doorbreekt niet alleen de sleur maar je groeit ook weer wat dichter naar elkaar toe.

Tip 3 Te weinig tijd voor elkaar? Plan iedere week een date night om de sleur te doorbreken

De sleur in je relatie komt ook vaak door onze overvolle agenda’s. Als we dan doorgaans een keer een avond thuis zijn komen we door de vermoeidheid er ook niet echt aan toe om iets leuks te gaan doen om zo de sleur in je relatie te doorbreken. Een goede tip plan een vaste avond in de week vrij en wijk er niet vanaf. Die avond is echt voor jullie samen en probeer er iedere week weer een andere invulling aan te geven. Een lange strandwandeling, en lekker etentje thuis of in jullie favoriet restaurant zijn idee├źn voor jullie date night.

Tip 4 Verander wat in de dagelijkse gang van zaken om de sleur in je relatie te doorbreken

Het is heel normaal dat er na een tijdje een vast patroon ontstaat in de dagelijkse gang van zaken thuis. Maar hier kan je ook wat aan veranderen om je relatie een opkikker te geven. Neemt je partner doorgaans altijd s, ochtends een frisse douche en jij s, avonds? Stap dan eens een keer samen met je partner s, ochtends onder douche of allebei s, avonds. Gaat doorgaans de tv aan na het avond eten. Doe het eens een keer niet of een uurtje later en maak samen nog een korte wandeling.

Tip 5 blijf elkaar verrassen om de sleur in je relatie te doorbreken

Een lief briefje in je werktas. Onverwacht een bosje bloemen. Een lekker ontbijtje op bed. Het zijn allemaal tips waarmee je jouw partner kan verrassen. Door iets onverwachts te doen doorbreek je echt de sleur en laat je de liefde voor elkaar zien en vooral weer verder groeien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

FOLLOW US

674FansLike
598VolgersVolg
449AbonneesAbonneer
spot_img

Andere bekeken ook